Welkom!

Ongelofelijk tof dat je er bent. Dit is officieel het eerste bericht op mijn volledig zelfgemaakte spiksplintergloednieuwe website. Het uiteindelijke doel sinds ik eind januari 2014 mijn eerste blog begon. Toen kon ik echter nog niet programmeren, illustreren, ontwerpen. Het schrijven wat in mij opkomt; evolueerde naar een afgelijnde website. De passie voor dit alles gaat met ups en downs, maar verdwijnen doet ze niet. Momenteel is de liefde groter dan ooit.
Welkom dus op Voortoning. Een website waar ik uren, dagen, weken aan gewerkt heb om hem er te laten uitzien zoals ik het wil. Het is gelukt. Zitter en foutjes in? Jazeker, tientallen wellicht. Is hij af? Nee. Nooit. Maar vanaf vandaag is hij publiceerbaar. En dat is toch wel pretty f*cking awesome. Enorm fijn dat je bij deze officiële opening bent. Lees mee, doe mee, reageer. Deze site is er voor jou want ik ben er voor jou.

Is wat ik schreef op 25 mei 2016 toen ik écht zelf een website had gemaakt. Vandaag ben ik een illusie armer. Een website maken lukt me, maar een websitebouwer ben ik niet. De fouten stapelden zich op, de updates kon ik backend niet meer oplossen. Vandaar deze voorgeprogrammeerde WordPress-site, nadat ik weer dagen liep te vloeken op Drupal. De berichten zijn weg, maar zou ik één voor één terug kunnen toevoegen. We zien wel wat ik terugbreng, we zien wel wat ik van deze site maak.

Het belangrijkste is dat ik een site heb om mijn uitdagingen en ervaringen te delen. Ik experimenteer wel met wat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *