Het einde van de happy days

Mijn Instagramprofiel

1. 't Was op. 

Het was de laatste tijd wat zoeken naar happy moments die de revue nog niet gepasseerd waren. Op sommige dagen vinden 10 happy moments plaats, de dag erop dan geen. Op die dagen werd ik wel vrolijk van de maaltijd of Skip of mijn bed, maar dat kan ik niet blijven posten. 

2. Slechte periode

Ik zit nogal vaak thuis de laatste tijd. Er gebeurt weinig spectaculairs. Ik maak het ook niet te spectaculair. Dat is niet nodig, maar het levert wel geen dagelijke topfoto op… 

3. Digital detoxen

Mijn Sociale Media Verslaving is een beetje uit de hand aan het lopen. Ik moet minderen en dan is een excuus minder (\"ik moet nog een foto maken voor IG\") beter. 

4. Kwaliteit boven kwantiteit

De eerste 150 dagen lukte het om extreem op te vrolijken als ik door mijn foto's scroll, maar deze laatste dagen/weken verviel dit voordeel. Mijn account is nu weer voorbehouden voor topfoto's van prachtige momenten. + op de allerallerbeste momenten vergeet ik gewoon foto's te nemen.

5. Ruimte voor iets nieuws 

Hoewel ik in 2017 volhardender wil zijn, is het mooi dat er nu ook ruimte is voor een nieuw projectje. Tweehonderd+ dagen is weliswaar vrij standvastig, daar ben ik eigenlijk wel trots op. Had ik nu de moed gehad op klop 200 te stoppen, het was helemaal mooi geweest. Er kan effectief iets wijzigen aan mijn IG-account, we zien wel… 

Desondanks raad ik iedereen aan om de #100happydays te doen. Het is heel leuk en verrijkt je dag. Ik raad ook aan om na 100 dagen te stoppen, stoppen op je hoogtepunt is altijd interessant. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *